L3 D3 Foodtech Award
2018-10-31

Ny kombineret niveau og volumensensor fra Anderson Negele

Vi er glade for, at kunne præsentere Anderson-Negele’s kombinerede niveau og volumen sensor: L3/D3. Der ydermere er kommet igennem nåleøjet og er blevet vurderet som en Danmarksnyhed og har fået to stjerner af Foodtech Product News & Award.

Denne nye generation af fleksible sensorer kan måle både tryk og hydrostatisk niveau i metalliske rør og tanke. Nogle af de fordele man får ved denne sensor er forbedret kompensering for temperaturændringer, et grafisk, brugervenligt LCD display og moduler, som gør sensoren let at vedligeholde. Med pre-definerede tank geometrier (linearisering), produktkarakteristika (kompensation for densitet) og valgbare måleområder og enheder, giver L3 en hurtig og nem betjening og er samtidig mere nøjagtig end tidligere generationer af sensorer. 
Anderson-Negele’s nye sensor kan leveres med to analoge udgange 4-20mA: D3. Denne egenskab giver mulighed for, at tilkoble to uafhængige sensorelementer til basisenheden, og med en rækkevidde på op til 15meter. Fordelen herved er, at man dels kan måle niveauet i en tryksat tank, dels måle et referencetryk eller et differentialtryk mellem sensorhoved og remote enhed. Dette betyder, at man kan nøjes med et instrument, hvor man tidligere har skullet bruge to. 
Selve kommunikationen forgår digitalt via HART 7.0 protocol. Dette gør måleresultatet fri for de typiske fejl og den støj, der normalt ligger i kapillær teknologien. Med disse faktorer elimineret opnås en meget præcis måling med en turndown på ned til 10:1. Måleområdet for L3/D3 ligger mellem -1 og 35 bar og den tåler temperaturer op til 110 °C (CIP/SIP dog op til 130°C i max 60 minutter).
L3/D3 er velegnet til sanitære applikationer med fluktuerende temperaturer, samt hastigt ændrede tryk og applikationer, som kræver præcis måling. 
Benyttet sammen med Anderson-Negele’s indsvejnsnings- eller indbygningssystemer opnås en hygiejnisk installation helt i rustfrit stål og helt uden døde områder og som derved er let at rengøre. Sensoren kan således leveres iht sanitære standarder og lever op til de gængse fødevarebestemmelser, hvorfor den kan leveres med diverse godkendelser og certifikater (3A, EHEDG, FDA).

Anderson-Negele’s sensor kan derfor med fordel anvendes i bryggerier, mejerier og fødevareproduktion, hvor der kræves en hygiejnisk monitorering af tryk og niveau i sterile rør eller tanke.

Læs mere om vores deltagelse på årets Foodtech messe og hvilke andre produktnyheder vi kan præsentere på vores stand:

Produktnyheder
Teknisk rådgivning

Linda Fenneberg

Kundeservice
Har du har brug for hjælp? Kontakt os:
Har du brug for hjælp? Klik her!
Logo

COOKIE-INDSTILLINGER FOR OEMKLITSO.DK

Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse med os. Så for at kunne analysere trafikken, håndtere loginoplysninger, tilbyde dig personlige oplysninger og for at grundlæggende funktionalitet kan fungere på webssitet, skal vi bruge nogle cookies.

NØDVENDIGE COOKIES

Disse cookies er nødvendige for, at webstedet fungerer og kan ikke slås fra i vores systemer. De bruges normalt kun som reaktion på handlinger, du har foretaget i forbindelse med en serviceanmodning, f.eks. Når du angiver personlige præferencer, logger ind eller udfylder en formular.

ANALYSE OG MÅLING

Disse cookies giver os mulighed for at tælle antallet af besøg og trafikkilder, så vi kan måle og forbedre vores websteds ydeevne. De hjælper os med at vide, hvilke sider der er mere eller mindre populære, og hvordan besøgende navigerer rundt på webstedet. De oplysninger, som disse cookies indsamler, er aggregerede og derfor helt anonyme. Hvis du ikke tillader disse cookies, ved vi ikke, hvornår du har besøgt vores websted.

MARKEDSFØRING

Disse cookies kan tilføjes af vores partnere. De kan bruge dem til at oprette en profil af dig baseret på dine interesser for at vise dig mere relevante oplysninger. De gemmer ingen personlige oplysninger - kun oplysninger om din browser og enhed. Hvis du ikke accepterer disse cookies, får du en mere generel og mindre tilpasset brugeroplevelse.